Välkommen till Glasspecialisten!

Hos Glasspecialisten.se hittar du ett stort utbud av fina restaurangglas av högsta kvalitet. Vi levererar vinglas, ölglas,champagneglas, whiskyglas med mera. Vårt mål är att ge dig de bästa glasen för de rätta tillfällena.

Vi som startade Glasspecialisten.

Christian Odblad har i princip ägnat sig åt glas större delen av sitt liv. Det började redan som tonåring i pappa Kenneths importfirma på 70-talet. 1987 tog han själv över verksamheten tillsammans med sina syskon och har sysslat med glas till den svenska restaurangmarknaden sedan dess. Det är inte bara glasen förstås utan även drycken i som intresserar Christian.

Niklas Forser fick sitt intresse för glas genom jobbet som marknadsansvarig för Falcon och Carlsberg. Där förstod han vikten av ett bra glas och hur viktigt rätt glas till rätt dryck har för hela dryckesupplevelsen. Vi hoppas att du delar vårt intresse för god dryck och vackra funktionella glas.

Företagsinformation

Glasspecialisten har tätt samarbete med Scangothia, största leverantören av glas till den svenska restaurangmarknaden. Glasen hanteras varsamt och handpackas innan de skickas från vårt lager i Maa, Halland.

Kvalitet

Med våra kvalitetskrav kan du lita på att du alltid får ett glas som är både vackert och funktionellt  och gör att du kan njuta drycker du önskar i rätt glas. Under glaskunskap hittar du mer information om vilket glas som framhäver din dryck allra bäst.

Se även våra filmer här på sajten eller på vår egen kanal på  Youtube.

Om du är inte nöjd, vill vi givetvis alltid hjälpa dig och du har full retur och ångerrätt.

Kontakta alltid innan du oss returnerar något för att få retursedel och returnummer: info@glasspecialisten.se

Glasspecialisten

Kontakta oss

Vi är alltid intresserade av vad du tycker och om du eventuellt har frågor. Kontakta oss på: info@glasspecialisten.se

Följ oss

Inspireras och ta del av nyheter och kampanjer först av alla i våra sociala kanaler!