Glasspecialisten

Välkommen till Glasspecialisten!

Hos Glasspecialisten.se hittar du ett stort utbud av fina restaurangglas av högsta kvalitet. Vi levererar vinglasölglas,champagneglaswhiskyglas med mera. Vårt mål är att ge dig de bästa glasen för de rätta tillfällena.

Historia

Christian Odblad har i princip ägnat sig åt glas större delen av sitt liv. Det började redan som tonåring i pappa Kenneths importfirma på 70-talet. 1987 tog han själv över verksamheten tillsammans med sina syskon och har sysslat med glas till den svenska restaurangmarknaden sedan dess. Det är inte bara glasen förstås utan även drycken i som intresserar Christian.

Niklas Forser fick sitt intresse för glas genom jobbet som marknadsansvarig för Falcon och Carlsberg. Där förstod han vikten av ett bra glas och hur viktigt rätt glas till rätt dryck har för hela dryckesupplevelsen. Vi hoppas att du delar vårt intresse för god dryck och vackra funktionella glas.

Den svenska ölprofilen Robert Andersson anslöt till teamet bakom Glasspecialisten under 2022. Robert har en gedigen bakgrund i ölvärlden. Han har under ett decennium varit aktiv som bloggare, fotograf, festivalarrangör, programledare, författare, bryggeriägare, provningsledare och är för tillfället aktuell med podden Ölvärlden.

Samarbete

Glasspecialisten har tätt samarbete med Scangothia, största leverantören av glas till den svenska restaurangmarknaden. Glasen hanteras varsamt och handpackas innan de skickas från vårt lager i Maa, Halland.

Kvalité

Med våra kvalitetskrav kan du lita på att du alltid får ett glas som är både vackert och funktionellt  och gör att du kan njuta drycker du önskar i rätt glas. Under glaskunskap hittar du mer information om vilket glas som framhäver din dryck allra bäst.