Om våra glas

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Kvalitetsglas från Rastal” font_container=”tag:h3|text_align:left”][vc_column_text]RastalMerparten av våra glas kommer från prisvinnande glasdesignföretaget Rastal. Vilka är då Rastal och varför är deras glas så exceptionellt bra?

Du har kanske inte tänkt på det ännu, men nästa gång du är ute på restaurang eller en bar, titta på t.ex. ölglasets baksida, så ser du väldigt ofta att de i höjd med mätpunkten eller nere på foten är märkta med just Rastal.

Du kan säkert föreställa dig att det ställs väldigt höga krav på glas som ska användas i en restaurang, bar- eller hotellmiljö. Inte nog med att de ska vara av högsta kvalitet och designade för att lyfta alla dimensioner av de drycker som serveras: arom, smak, estetik och känsla mm. Glasen måste dessutom vara tåliga mot tuff hantering, klara maskindisk för att klara vardagen i den miljön och ha ett långt liv. Det är anledningen till att Rastal är en välrenommerad och stark global leverantör av glas till bl.a. just denna sektor.

rastal[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Prisvinnande design” font_container=”tag:h3|text_align:left”][vc_column_text]craft-master-two_designpriserDet tyska familjeägda företaget startades för snart 100 år sedan och producerar idag mer än 120 miljoner glas per år. Dessutom har flera av glasen prisats med bl.a. Red Dot Award och IF Design Award, vissa flera gånger om. Det säger en del.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Varför Glasspecialisten?” font_container=”tag:h3|text_align:left”][vc_column_text]Vår idé är att man inte ska behöva nöja sig med mindre än detta även när man är hemma, vilket är varför Glasspecialisten erbjuder samma expert-/restaurangglas till privatpersoner. Avnjut din dryck i ett perfekt utformat glas som lyfter dryckens alla dimensioner och förhöjer smakupplevelserna!

Vi säljer inte bara glas från Rastal, men du kan lita på att alla de glas vi säljer lever upp till den standard och de höga krav som gör att de idag används i restaurang- och barmiljöer.[/vc_column_text][vc_btn title=”Se alla våra glas!” color=”info” link=”url:https%3A%2F%2Fglasspecialisten.se%2Fproducts%2F|title:webshop||”][vc_column_text]

Glas med logotype

Ett stort antal välkända varumärken inom dryckesindustrin över hela världen förlitar sig dessutom på Rastals erfarenhet, renommé och kompetens för att levandegöra sina varumärken och stärka konsumentens upplevelse av deras drycker i restaurang- och barmiljöer. Rastal finns nästan överallt, men du tänker inte alltid på det.

[/vc_column_text][vc_masonry_media_grid element_width=”3″ gap=”2″ grid_id=”vc_gid:1477576148146-2c81b0c8-f91f-10″ include=”409,407,403,413″][vc_btn title=”Se våra glas med bryggeritryck” color=”info” link=”url:https%3A%2F%2Fglasspecialisten.se%2Fproducts%2Folglas-med-loggatrycklogotyp%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bli en del av vår värld av fantastiska dryckesupplevelser!

Nästa gång du är ute på krogen – titta på glasets tryckta mätmarkering på baksidan och se om du dricker i ett glas från Rastal! Fota och lägg upp på Instagram och tagga med #Glasspecialisten och bli del av vår fantastiska värld av glas för de allra bästa dryckesupplevelserna!

Detsamma gäller dig som redan handlat av oss – vi älskar att se hur våra glas har det efter att lämnat oss. Ta gärna en bild på glaset hemma hos dig och tagga med #Glasspecialisten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-instagram” color=”custom” background_style=”rounded” background_color=”black” align=”center” custom_color=”#ffffff” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fglasspecialisten%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]