• Stort utbud
  • 14 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 950 kr
  • Trygg e-handel

PROVA ÖL MED PETER & ROBERT

Allt om öl, ölprovning och glasen som lyfter din dryck

Våra vänner Peter Eronson & Robert Andersson har startat den populära Youtubekanalen: “Prova öl med Peter & Robert”. Vi på Glasspecialisten är stolta samarbetspartners och säljer givetvis glasen som används i programmen.

POPULÄRAST JUST NU!

Se våra filmer om glaskunskap!

Det handlar inte bara om att hälla upp drycken. Det är viktigt att rätt glas skall användas för den dryck du avnjuter. Men det är också av vikt hur man häller, vad glaset har råkat ut för tidigare i sitt liv och hur det hanteras som blir är en del av upplevelsen.

Dryckeskunskap Glasspecialisten

Köp kvalitetsglas från Glasspecialisten

Välkommen till Glasspecialisten. Här hittar du glas av hög kvalitet i alla former och storlekar. Glasspecialisten är butiken för dig som vill köpa dryckesglas online. I vårt stora och breda sortiment av glas hittar du allt från särskilt utformade ölprovarglas, via stadiga och hållbara shotsglas till exklusiva champagneglas, så kallade ”sektglas”. Här kan du hitta glas i alla stilar som passar för alla tillfällen – kanske nyårsfesten med bästa vännerna, vardagsmiddagen med barnen eller varför inte whiskyprovarkvällen med jobbet.

Alla våra glas är särskilt utformade med en viss dryck i åtanke – ölkupor och pokaler som designats för att du verkligen ska kunna uppfatta de olika tonerna i aromen, rejäla och stilrena shotsglas som framhäver shotens färg och tål att slås i bardisken eller soffbordet, tjusiga drinkglas för din Cosmopolitan eller Dry Martini och champagneglas som med sin välbalanserade form signalerar det lilla extra i lyx och exklusivitet. Vi säljer så klart även karaffer och andra tillbehör till dryckerna. Titta runt i vårt stora och breda sortiment och låt dig inspireras av alla olika varianter på glas som finns att köpa – här finns något för alla!

För dig som vet vilken ölsort du ska fylla dina glas med har vi även färdigtryckta ölglas med rätt logotyp på – en härlig krämig Guinness bara måste avnjutas i ett äkta Guinness-glas. Ölglas med logga är ett enkelt och roligt sätt att skapa en restaurangkänsla hemma! Allt du behöver är goda vänner och ett par öl.

Våra glas är utformade och skapade för bruk i professionella sammanhang och miljöer. Du hittar dem som provarglas på vingårdar, ölmässor eller whiskydestillerier och som serveringsglas på restauranger, barer och nattklubbar som ställer höga krav på helhetsupplevelsen. Inte nog med att dessa glas måste vara av högsta kvalitet och designade för att lyfta upplevelsen och alla dimensioner av de ädla drycker som serveras. Denna typ av expert- och restaurangglas måste dessutom vara gjorda för att tåla att användas mycket och ofta. Därför är våra glas av högsta kvalitet som tål tuffa tag och många diskningar. Våra glas är gjorda för att du ska kunna ha glädje av dem under en lång tid framöver.

Glasspecialisten startades av den enkla anledningen att vi tyckte det var fel att man som privatperson bara får ta del av dessa fantastiska glas i offentliga miljöer och inte hemma. Alla förtjänar att uppleva alla dimensioner av sin dryck och förhöja smakupplevelserna.

Köp kvalitet till låga priser – beställ från oss på Glasspecialisten!

Ölglas

Glasspecialisten gör det enkelt för dig att köpa glas på nätet. Leta upp dina favoritglas bland alla varianter och gör din beställning redan idag. Du har alltid 14 dagars öppet köp, oavsett betalningsmetod. Vi låter dig välja den betalningsmetod som passar dig bäst – du kan välja mellan att betala med PayPal, kort, Klarna konto eller Klarna faktura. Vi ser fram emot att ta emot din beställning!

Bli inspirerad!

Vi ger dig inspiration kring mat & dryck. Och glas, såklart! Spännande recept, roliga idéer och tips på hur du kan krydda din vardag. Filmerna är framtagna för vår räkning av vår alldeles egna matinspiratör Anna Harald. Njut!

Varukorg